SNACKBAR LAGE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 876 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Lage. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 18:56 Prima patat en snacks. Alles snel en warm bezorgd.
24 mei 2024 om 21:49 Normaal is er niks mis met het eten maar nu lag alles door elkaar alle saus lag naast de bak met halve kip alles zat onder de saus. Bakje met rauwkorst zat helemaal onder de saus. Zelf de saus zat in de bezorgzak. Kip nog een beetje kunnen eten de re
23 mei 2024 om 3:30 Smaakvol en op temperatuur
22 mei 2024 om 20:31 Maaltijd kwam ruim binnen de gestelde periode en was lekker warm en smakelijk.
17 mei 2024 om 19:50 De shashlick was droog/taai verder was het het perfect en lekker warm
14 mei 2024 om 20:20 Deze keer waren de sateboxen niet lekker. Pindasaus verschikkelijk zout en dun en de patat was ook veel te zout.
8 mei 2024 om 19:55 Levertijd kwam overheen met wat er gezegd werd eten was prima we hebben lekker gegeten. Ook ik vind het een minpuntje dat de bezorgkosten 3 euro zijn ik had over de €41,- maar das dan ook het enige minpuntje
7 mei 2024 om 20:35 Was heerlijk weer maar ik vind als je over de 40 euro besteld heb dat je dan geen bezorg kosten moet betalen 3 euro grt silvia
28 apr 2024 om 7:39 Bestelling was helemaal goed. Niets op aan te merken.
10 apr 2024 om 20:19 Redelijk gegeten......eten kwam ruim kwartier later dan vermeld.
7 apr 2024 om 19:47 Het eten is lekker. Het wordt op tijd bezorgd en bezorger zeer vriendelijk.
4 apr 2024 om 22:24 Heel matig. Bestelling kwam op tijd, maar een groot deel van de friet lag in de bestelbak van de bezorger. Wij hadden te weinig eten.